Vita-Lize, Multivitamin Shaklee Berwajah Baru 2023

Anda pasti sudah familiar dengan Multivitamin Shaklee ni kan? Tapi shaklee baawa sesuatu yang baru bulan ini dengan inovasi terbaik dengan nama barunya Vita-Lize.

Multivitamin Shaklee

Multivitamin ni adalah produk pertama Dr Forest Shaklee hasilkan dengan niat nak bantu orang untuk sihat sehingga ke hari ini anda juga dapat merasai kebaikan ini.

Apa Itu Vita-Lize?

Multivitamin Shaklee atau Vita-Lize merupakan mikronutrien yang dapat membantu meningkatkan kesihatan kepada manusia walaupun tidak akan membekalkan sebarang tenaga kepada manusia.

Tambahan pula, Tanpa mikronutrien kita akan mudah mendapat pelbagai penyakit yang merbahaya. Untuk anda yang sedang berdiet, pengambilan mikronutrien yang mencukupi sangat penting untuk mengelakkan rasa craving nak makan banyak.

Multivitamin Shaklee

Zaman sekarang sangat sukar untuk mendapatkan sumber makanan yang mempunyai vitamin dan mineral yang mencukupi dek kerana tanah yang tidak digemburkan secara semulajadi, percepatan kematangan buah dan penggunaan racun perosak yang terlalu tinggi.

Tanda-Tanda Anda Perlu Ambil Multivitamin Shaklee

Jom kita tengok adakah anda mempunyai tanda-tanda seperti ini :

 1. Jari Kebas
 2. Denyutan jantung tidak normal
 3. Risiko kecacatan kehamilan
 4. Cirit-birit
 5. Sakit perut
 6. Masalah tulang
 7. Perubahan mood
 8. Lesu
 9. Sesak nafas
 10. Sejuk pada tangan & kaki
 11. Kuku rapuh.

Jika anda mempunyai tanda-tanda seperti ini, mungkin anda kekurangan kalsium, folat, vitamin D ataupun zat besi.

Multivitamin Shaklee

Mampu ke nak ambil semua ni dalam masa sehari secara ‘raw’? Sebab tu la kena ambil multivitamin ni lebih mudah dan cepat. Yang penting keperluan nutrisi badan tu senangkan kan?

Kelebihan Vita-Lize

Multivitamin Shaklee
 1. Membantu pertumbuhan rambut yang sihat ✅
 2. Mengurangkan rasa ‘craving’ semasa anda berdiet ✅
 3. Membantu ibu hamil naikkan HB darah ✅
 4. Membantu kesihatan kesuburan ✅
 5. Tingkatkan sistem imun ✅
 6. Memberikan tenaga segera ✅
 7. Menjadi pelengkap mikronutrisi pada badan. ✅
Multivitamin Shaklee

Formulasi baru ni sangat best sebab ada 25 jenis nutrien yang Shaklee masukkan. Ada kajian landmark juga yang Shaklee dah buat dan ada sistem Penghantaran salutan mikro berpaten untuk memastikan penyerapan asid folik.

Teknologi SMART

MashaALLAH Shaklee memang terbaik sebab ada teknologi SMART ni memang takkan dapat dekat produk dan company lain. Ingat senang ke nak buat vitamin ni larut dan bekerja tepat pada tempat dia?

Bagus sangat kan untuk amalkan lebih lagi kepada ibu-ibu. Baru lah vitamin tenang yang anda makan dapat diserap dengan baik.

Jika anda berminat untuk dapatkan Vita-Lize Shaklee ini boleh terus hubungi Qiqi dan dapatkan cara makan yang tepat untuk kesan yang terbaik!

Jom baca artikel menarik berkaitan Multivitamin Shaklee

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge