Set Hello New You Efektif Bantu Hilangkan Perut Buncit Menggeleber!

Set Hello New You

Set Hello New You berkesan dan membantu anda untuk hilangkan perut buncit menggeleber dengan efektif. Dah cuba jaga makan, senaman dan pelbagai cara untuk meghilangkan perut buncit menggeleber tetapi masih belum dapat kesan? Anda wajib cuba set ini.

Buat anda yang ingin rasai kesan terbaik boleh dapatkan dengan Pengedar Shaklee Johor dan dapatkan konsultasi berkesan secara PERCUMA.

Apa Itu Set Hello New You?

Set Hello New You

Ramai wanita yang mengalami perut buncit menggeleber ini terutamanya apabila anda bergelar seorang ibu. Kebanyakan yang berlaku disebabkan oleh proses hamil dan bersalin itu sendiri. Persoalannya, bolehkah anda dapatkan perut yang lansing dan ramping semula?

Jawapannya, semestinya boleh!

Selain dari menjaga pemakanan dan melakukan senaman yang konsisten dan disiplin, anda juga boleh mengambil makanan tambahan untuk membantu badan anda mendapatkan semula bentuk badan yang diidamkan.

Jom kenali dan ambil tahu terlebih dahulu Set Hello New You ini.

Set Hello New You merupakan salah satu set yang terdapat dalam program yang Shaklee anjurkan untuk anda yang mahu mengekalkan BMI yang sihat. Ia juga merupakan program yang sangat mudah untuk anda follow dan apply serta mengubah dan mengekalkan lifestyle yang lebih baik.

Bagi and yang ingin selesaikan masalah perut buncit menggeleber boleh sertai program ini sekarang.

Set Hello New You

4 Vitamin Bantu Hilangkan Perut Buncit Menggeleber

Kebanyakan dari kita tahu cara untuk turunkan berat badan tetapi jika anda culas dan salah langkah anda akan lihat badn anda menggeleber dan kurang fit.

Perut buncit merupakan salah satu masalah yang sering dihadapi oleh wanita yang turunkan berat badan. Akhirnya terpaksa bergantung kepada bengkung dan seluar untuk dapatkan perut yang flat.

Dengan adanya Set Hello New You ini ia membantu badan anda untuk berkerja seiring anda disiplin menjaga pemakanan dan konsisten dengan senaman. Jom kita tengok proses yang akan anda lalui dalam set ini.

1. Bakar (Omega Guard, Lecithin)
Detox Amazing

Bergantung kepada jenis gemuk, cara buang lemak yang menjadi punca gemuk juga berbeza. Mengikut sains, lemak yang terdapat pada lelaki terkumpul banyak sebagai lemak yang menyelubungi organ. Which is, lebih berbahaya.

Manakala lemak wanita banyak terkumpul di bawah kulit. Sebab itu wanita lebih mudah chubby walaupun makan hanya sedikit.

Set Hello New You

Dengan adanya Omega Guard dan Lecithin ini, ia membantu untuk memecahkan lemah di kedua-dua lapisan sekaligus dan tinggalkan hanya lemak yang diperlukan sahaja.

Cara makan berbeza mengikut jenis gemuk yang anda alami. Begitu juga dengan perut buncit, mungkin ada beberapa sebab ia kelihatan sama tetapi tidak sama dan ia perlukan konsultasi exclusive untuk dapatkan kesan yang optimum.

2. Buang (Herb-Lax)
Set Hello New You

Terdapat beberapa cara pembuangan yang badan boleh lakukan untuk membebaskan lemak dan toksin. Tidak semestinya melalui najis tetapi badan juga boleh mengeluarkan toksin dan lemak melalui organ lain seperti kulit iaitu peluh. Ini dipanggil proses detoks.

Dalam sistem badan manusia, Allah telah jadikan satu sistem yang membuangSelepas proses pembakaran lemak berlaku, badan akan membuang segala yang tidak diperlukan secara sihat. Jadi Herb-Lax membantu badan anda melakukan kerja dengan baik.

Cara pemakanan Herb-Lax juga perlu betul kerana ia akan memberi kesan sampingan kepada anda yang makan tanpa mendapatkan bimbingan yang betul. Ia juga tertulis di botol Herb-Lax.

Nota kaki : Qiqi sarankan juga anda mengambil Alfalfa dan DTX untuk dapatkan kesan lebih bagus semasa proses detoksifikasi yang berlaku.

3. Bina (Cinch Shake)
Set Hello New You
Resepi Cinch Shake yang anda boleh cuba.

Setelah proses pembuangan berlaku, anda perlu memastikan badan anda cukup nutrisi untuk membina semula otot.

Kebanyakan orang yang turunkan berat badan dan tidak konsisten senaman mendapatkan hasil yang kurang memuaskan kerana hanya berat yang turun tetapi badan tidak lagi fit.

Cinch Shake membantu anda membina semula otot supaya badan anda lebih pejal dan aktif. Bagi anda yang inginkan perut yang flat dan cantik, Cinch Shake ini menjadi saranan utama Qiqi kepada anda ditambah pula dengan ESP iaitu Protein berasaskan tumbuhan.

Jika anda sedang aktif melakukan Intermittent Fasting, anda juga perlu berhati-hati kerana terdapat beberapa Keburukan Semasa Anda Melakukan Intermittent Fasting yang anda perlu ambil berat.

Kelebihan Set Hello New You

  • Mendapatkan berat badan ideal dan BMI sihat.
  • Mengempiskan perut, mengecilkan peha dan lengan.
  • Membina semula otot dan menjadikan badan lebih fit.
  • Memberikan bentuk tubuh yang lebih menarik.
  • Membantu memperbaiki sistem pencernaan badan.
  • Badan lebih aktif, ringan dan otak lebih cergas.

Program Exclusive Amazing Fat To Fit Khas untuk anda yang mendapatkan Set Hello New You dengan Pengedar Shaklee Johor!

Berita gembira buat anda yang ingin dapatkan segala kelebihan yang Qiqi kongsikan di atas dalam satu program iaitu Amazing Fat To Fit yang mana anda akan dibimbing oleh coach yang berpengalaman, dan ilmu-ilmu dari saintis dan doktor.

4 Rahsia Mudah Mendapatkan Bentuk Badan ideal :
1. Diet FTF
2. Ikut Mealplan FTF (disediakan)
3. Nutrisi Lengkat Set Hello New You & Vitamin Rahsia.
5. Senaman Mudah & Ringkas.

Pengalaman peserta yang melakukan 4 rahsia ini mendapat kesan seawal 2 minggu dan bukan sahaja berat turun tetapi dapat banyak inchloss yang sangat banyak dan sihat.

Nak Dapatkan Set Hello New You?

Cara mudah untuk dapatkan set ini dengan hubungi Qiqi di 0134252356 sekarang untuk respon yang lebih cepat.

Jom dapatkan sekarang!

Shaklee Johor

Baca entry menarik berkaitan Set Hello New You.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge