Cara Renew Membership Shaklee 2023

Anda yang sudah menjadi ahli Shaklee ni tau ke bila anda perlu renew semula membership Shaklee?

Renew Membership Shaklee

Jom baca penulisan Qiqi untuk tahu lebih lanjut bagaimana cara yang betul dan mudah untuk kekal aktif dengan Shaklee.

Kenapa Kena Renew

Ya, memang pendaftaran hanya RM35 sahaja seumur hidup tetapi anda perlu membuat renewal setiap tahun supaya pihak Shaklee tahu bahawa anda masih menggunakan produk Shaklee.

Untung siapa yang renew membership Shaklee ni sebab boleh dapatkan Cash Rebate tau!

Sebab tu ramai ahli berdaftar yang masih setia menggunakan Shaklee sehingga ke hari ini walaupun hanya untuk kegunaan sendiri sahaja. Bayangkan jika anda menjalankan bisnes dengan Shaklee ini. Pasti untung besar bukan?

Cara Renew Membership Shaklee

Ada beberapa cara untuk anda renew ID Shaklee anda. Dalam penulisan kali ini, saya akan tunjukkan cara paling mudah untuk anda hanya menggunakan smartphone sahaja.

Kebiasaannya, Shaklee akan remind anda melalui emel dan sms jika tempoh renewal anda hampir tiba dan anda akan lebih aware dengan tempoh yang anda ada untuk kekal aktif. Anda boleh renew ID anda dalam tempoh tiga bulan sebelum hari lahir anda setiap tahun.

Caranya mudah sahaja, anda cuma perlu masuk ke Website Shaklee dan anda perlu membeli barangan shaklee mengikut keperluan anda.

Renew Membership Shaklee
Website Shaklee

Step 1 : Masuk ke website Shaklee dan klik pada perkataan LOG IN.

Renew Membership Shaklee

Step 2 : Masukkan No ID anda dan Password.

Jika anda sudah sampai tempoh untuk renew, Shaklee akan keluarkan pop-up ini selepas anda LOG IN menggunakan ID anda.

Step 3 : Tekan OK.

PERBAHARUI sekarang dan terus nikmati faedah-faedah hebat. Bagaimana?

  • Beli mana-mana produk Kesihatan, Kecantikan atau penjagaan Rumah Shaklee dan Pengedaran Shaklee anda akan diperbaharui secara automatik selama 1 tahun sehingga tarikh lahir anda yang seterusnya.
  • Nikmati penghantaran percuma dengan pembelian melebihi RM300.
  • Peroleh Bonus 5% untuk pesanan melebihi 150 UV (lebih kurang RM500).

Step 4 : Pilih mana-mana produk mengikut kesukaan dan keperluan anda dan anda boleh terus tekan MY CART. Di situ anda boleh melihat senarai barangan yang anda pilih dan di bawahnya sudah termasuk AUTO SHAKLEE TODAY MANUAL SUBSCRIPTION.

Step 5 : Sebelum membuat pembayaran, anda perlu TICK pada Self-Renewal ini. Jadi, pembelian anda kali ini sudah termasuk sekali Renew Membership Shaklee anda. Mudah kan?

Masih Belum Jadi Ahli? Jom Daftar Sekarang!

Buat anda yang belum mempunyai ID Shaklee dan berminat untuk mendapatkan produk Shaklee, boleh terus hubungi Qiqi 0134252356 untuk dapatkan servis terbaik dan fast respond.

Jika anda pernah berdaftar dengan mana-mana leader Shaklee tetapi sudah lama tidak aktif membeli menggunakan ID Shaklee anda, anda perlu daftar semula keahlian.

Tunggu apa lagi? Jom jadi ahli Shaklee sekarang dan nikmati keberkesanan produk serta pelbagai bonus dan cash yang disediakan!

Renew Membership Shaklee

Jom baca artikel menarik berkaitan Renew Membership Shaklee!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge