| | |

Peluang Tambah Duit Poket Dengan Insentif Shaklee Malaysia

Insentif Shaklee membuka peluang kepada anda dalam kemelut kos sara hidup yang semakin meningkat sekarang. Sedikit sebanyak dapat membantu anda untuk keluar dari zon selesa dan cuba untuk mengubah hidup anda selepas ini.

Insentif Shaklee

Sejujurnya, Qiqi juga teruja dengan reward yang Shaklee sediakan kerana ia merupakan duit poket tambahan selain dari bonus yang anda dapat setiap bulan. Best bukan?

Jom Qiqi kongsikan macam mana untuk anda juga mendapatkan reward RM600 tambahan dari Shaklee ini.

Tujuan Insentif Shaklee kepada anda

Buat anda yang memang fokus untuk mendapatkan duit poket dengan Bisnes Shaklee ini, anda perlu tahu kenapa Shaklee sediakan reward seperti ini.

1. Membina Bisnes yang Konsisten dan Bertahan Lama.

Bagi anda yang baru mendaftar sebagai ahli Shaklee, usah risau jika anda baru mendaftar kerana anda juga boleh mendapatkan duit poket melalui program ini. Anda cuma perlu mengikut syarat-syarat yang telah Shaklee sediakan.

Insya Allah, anda boleh lakukannya!

2. Membantu Leader Membina Semula Bisnes.

Sudah pasti buat anda yang sudah lama mendaftar dengan Shaklee dan pernah rank-up tetapi sudah lama senyap dan ingin ‘comeback‘ di dalam bisnes Shaklee ini anda boleh merebut peluang sekarang. Ia sangat berbaloi dan lebih mudah untuk anda lakukannya dan kembangkan bisnes anda.

Cari upline anda sekarang untuk buat target dan strategi yang melayakkan anda untuk dapatkan reward ini. Call sekarang!

Insentif Shaklee

Cara Dapat Duit Poket Tambahan RM600

Part ini agak tricky sedikit kerana anda perlu memahami cara untuk mendapatkan duit poket ini dengan betul. Qiqi cuba kongsikan dengan cara paling mudah sekali untuk anda okey?

Terdapat 3 kategori untuk anda yang ingin fight, ianya adalah :

1. Terbuka kepada semua ahli berdaftar

Tidak kira samada anda baru berdaftar atau sudah lama berdaftar asalkan anda belum pernah mencapai 21%. Maka, anda layak mendapat reward dari Shaklee jika anda rank up.

Macam mana cara untuk dapatkan RM600 ini?

Untuk anda yang rank up bermula seawal bulan April 2023 atau pada bulan Mei 2023, anda perlu bertahan selama 3 bulan berturut-turut atau dipanggil efektif. Jadi anda sudah layak mendapatkan reward RM600 tambahan pada bulan Ogos 2023.

Mudah bukan?

Anda boleh terus dapatkan bimbingan dari upline anda sekarang!

2. Terbuka kepada Appointed Rank Supervisor & Senior Supervisor

Untuk ketegori kedua dan ketiga ini, Shaklee menilai tahap efektif anda sedari Januari 2023 sehingga Mac 2023 lagi.

Macam mana cara mendapatkan RM600 tambahan dari Shaklee?

Bagi anda yang berada dalam kategori kedua iaitu rank Supervisor, anda perlu efektif appointed rank anda pada April 2023 dan efektif pada Mei dan Jun 2023. Maka anda layak mendapatkan reward tambahan RM600.

Manakala, bagi anda yang berada pada kategori ketiga, anda perlu efektif sedari bulan Januari sehingga Mac 2023 dan rank up selewat-lewatnya pada Jun. Tetapi anda perlu efektif juga pada April dan Mei untuk melayakkan anda mendapatkan reward ini.

Semakin teruja? Nak tahu lebih lanjut cara dapatkan duit poket Shaklee ini? Boleh terus hubungi Pengedar Shaklee Johor untuk bantu dan guide anda mendapatkan reward yang Shaklee sediakan.
Insentif Shaklee
Carta kiraan bonus Shaklee

Cuba anda bayangkan jika anda berjaya capai 21% bonus anda sudah mencecah RM2,384.00 dan anda efektif 3 bulan dengan bonus yang sama. RM 2,384.00 x 3 = RM 7,152.00. Dan anda mendapat tambahan RM 600 dari Shaklee. Berapa total semuanya?

Berbaloi bukan?

Tanpa disedari, anda boleh menggunakan duit poket tambahan yang Shaklee berikan itu untuk kegunaan anda. Lagi untung buat anda yang berkerja kerana selain duit gaji, anda juga dapat bonus dari Shaklee. Wah, boleh jadi orang kaya baru kalau begini.

Sabar dahulu. Qiqi akan tambahkan lagi keterujaan anda kerana Shaklee menyediakan reward tambahan buat anda.

Buat anda yang suka travel dan berjalan ke luar negara, ini adalah pelung terbaik untuk anda kejar. Shaklee akan membawa anda melancong menaiki Royal Carribean Cruise dan melancong ke Osaka pada tahun 2024.

Insentif Shaklee

Quantum yang memenangi anugerah dalam ketegorinya, Spectrum of the Seas® merupakan pengembaraan Timur Jauh yang penuh dengan aksi dan kejayaan pertama. Rasai tahap adrenalin anda meningkat dalam Sky Pad®, pengalaman trampolin bungee yang menambah realiti maya pada campurannya.

Tontoni robot membuat ciptaan jus tersendiri khas untuk anda di Bionic Bar. Tingkatkan penginapan anda di penginapan di laut dengan akses kepada pelbagai kemudahan eksklusif. Alami percutian jauh ke timur yang lebih jauh daripada biasa.

Insentif Shaklee

Terokai budaya dan bandar bersejarah Jepun dengan Kyoto, bekas ibu negara Jepun dan pusat kuasa empayar selama lebih seribu tahun. Terletak di selatan, Nara mendahului sebagai ibu kota empayar dan sehingga hari ini masih mengekalkan banyak warisan bersejarahnya.

Penginapan kami akan berada di Osaka, kawasan metropolitan kedua terbesar Jepun selepas Tokyo. Osaka berbeza daripada Kyoto dan Nara, ia merupakan sebuah bandar besar, menonjol dan sibuk yang terkenal dengan membeli-belah, hiburan malam dan beberapa makanan terbaik Jepun.

Anda dapat menikmati pelancongan percuma dengan layanan VVIP dari Shaklee sepanjang trip ini. Bagus untuk anda fight dan dapatkan tiket sekarang.

Usah biarkan keterujaan anda begitu sahaja. Jom dapatkan bimbingan dari Qiqi dari Team Amazing dengan cara hubungi sekarang! Anda mampu mengubah hidup anda kepada yang lebih baik.

Jom baca artikel menarik berkaitan Insentif Shaklee.

Pengedar Shaklee Johor

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge