| | |

Idea Bisnes Online Terbaik Malaysia 2023

Dalam penulisan sebelum ini Qiqi pernah kongsikan berkaitan Community Shaklee yang best dalam menjalankan Bisnes Online. Jika anda berminat untuk menambah pendapatan boleh teruskan membaca kerana saya akan kongsikan sesuatu yang lebih menarik berkaitan Bisnes Online Terbaik untuk anda.

Dengan kenaikan kos sara hidup yang tinggi, ramai dalam kalangan kita yang terkesan dengan keadaan semasa. Tetapi anda mempunyai pilihan untuk menambah baik kualiti kehidupan anda demi masa hadapan anak-anak yang lebih terjamin.

Shaklee Pilihan Bisnes Online Terbaik

Seperti yang anda lihat, era digital kini mengambil alih dalam pelbagai aspek antaranya bisnes. Shaklee merupakan salah satu syarikat yang membuka peluang kepada anda untuk buat income tambahan melalui platform digital.

Ingatkah lagi pada tahun 2020 kita semua terpaksa dikurung dek kerana wabak yang merebak secara tiba-tiba? Ketika ini, Shaklee merupakan Bisnes Online Terbaik yang boleh dilakukan dengan hasil yang lumayan.

Bisnes Online Terbaik

Ketika ini ramai yang memilih Shaklee kerana Bisnes Shaklee sudah lebih 60 tahun wujud di dunia. Tambahan pula ia merupakan pilihan yang tepat kerana lebih dipercayai, selamat dan lumayan. Berbaloi jika anda melaburkan masa, tenaga mahupun wang ringgit terhadap Bisnes Shaklee ini.

7 Peluang Shaklee sebagai Bisnes Online Terbaik

1. Boleh dilakukan dimana-mana sahaja secara flexible

Sangat mudah untuk melakukan Bisnes Shaklee ini kerana ia sangat flexible dan boleh dilakukan dimana-mana sahaja mengikut keadaan semasa anda.

Pengalaman Qiqi sendiri yang dapat berurusan jual beli dengan customer hanya menggunakan platform Facebook dan Instagram sahaja.

Alhamdulillah bisnes ini memudahkan kerana dapat melakukan urusan saya untuk menguruskan hal kerja dan anak-anak sambil berbisnes. Terima kasih buat anda yang sentiasa support Qiqi dan beli dengan Qiqi setiap hari.

2. Produk High Demand Sesuai Untuk Semua Generasi

Kesihatan merupakan aset berharga buat kita semua tanpa mengira usia. Kerana inilah Shaklee menjadi pilihan untuk anda dan keluarga.

Bisnes Online Terbaik

Selain dari menjaga kesihatan diri dan keluarga, Shaklee juga membuka peluang bisnes untuk anda membantu lebih ramai lagi orang yang ingin selesaikan masalah kesihatan dan kewangan mereka.

3. Bisnes Networking Marketing Patuh Syariah dan Adil

MLM selalu menjadi sebutan ramai kerana isu status Shariah Compliant bukan? Usah risau, Shaklee menepati 11 syarat MLM sah patuh syariah.

Bisnes Online Terbaik

Tiada konsep head hunting, tiada intorducer bonus yang diharamkan dalam Islam. Shaklee juga adalah syarikat yang membayar bonus kepada anda yang layak menerima bonus tepat pada tarikh 14 haribulan setiap bulan. Jadi, ianya selamat dan halal.

4. Unlimited Income

Buat anda yang ingin melakukan bisnes pasti anda mengimpikan income yang besar sebagai pendapatan tambahan yang lebih lumayan.

Bisnes Online Terbaik

Dengan Shaklee, anda dapat merasai unlimited income dan Shaklee akan membayar anda tanpa ada syiling ataupun had amount.

Shaklee menawarkan income 3C iaitu :

  • Cash Bonus
  • Car Bonus
  • Convention Bonus

Anda boleh dapatkan kesemua 3 C ini dengan mudah dan anda juga boleh memotong income orang di atas anda jika anda berusaha keras. Best kan?

5. Payslip Laku Beli Rumah dan Kereta

Bisnes Shaklee sangat mudah untuk buat loan beli rumah. Bukan semua bisnes ada payslip untuk mudah lulus buat loan tau!

Bisnes Online Terbaik
Payslip Shaklee Mudah Lulus Loan Rumah
Bisnes Online Terbaik
Car Bonus Shaklee dalam bentuk Cash

Paling menarik adalah Car Bonus Shaklee akan diberi dalambentuk cash. Jadi anda boleh pilih kereta idaman anda sendiri mengikut kemampuan anda dan taste anda. Tiada warna khusus atau jenama khusus yang disyaratkan. Dan anda bebas menggunakan cash itu untuk emmbeli kereta atau gunakan untuk keperluan lain.

6. Boleh diwariskan untuk keluarga atau sesiapa sahaja

Bukan semua bisnes yang boleh diwariskan kepada keluarga atau sesiapa sahaj yang kita nak terutamanya di Malaysia. Jika anda CEO sekalipun, bukan jaminan anak anda akan memegang jawatan yang sama.

Tetapi dengan Shaklee, anda boleh wariskan harta anda yanga nda bina kepada anak-anak dan waris anda.

Bisnes Online Terbaik

Baru-baru ni ada cerita waris yang dapat pergi trip Shaklee ke Switzerland. Bukan anak, tetapi mak nya. Anaknya dulu buat bisnes Shaklee tetapi sudah meninggal dan bisnes ini di wariskan kepada ibunya. Best kan?

Bayangkan kita sebagai anak dapat bahagiakan mak ayah walaupun kita sudah tiada. Siap boleh pergi trip lagi tau!

7. International Company yang menawarkan pakej UMRAH VVIP Untuk Orang Muslim

Paling best dalam Shaklee adalah trip umrah VVIP untuk orang muslim. Shaklee akan berikan yang terbaik sepanjang umrah.

Bisnes Online Terbaik

Jika anda udah pergi bebrapa kali, anda juga boleh hantar ibu ayah atau adik beradik untuk mengikuti umrah Shaklee. Fully sponsered tau!

Cara Mulakan Bisnes Shaklee

Jadi, untuk anda yang sudah excited nak mulakan bisnes Shaklee ini boleh terus hubungi Pengedar Shaklee Johor.

Atau anda boleh dapatkan kelebihan dengan membeli Set Vitamin Kulit iaitu Set Rahmah (hanya bulan ini sahaja) dan mendapatkan Free Membership dan layak untuk Bisnes Online Terbaik ini.

Jom baca penulisan menarik lagi berkaitan Bisnes Online.

Bisnes Online Terbaik

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge