Hari Raya Dengan Shaklee Untuk Kekal Sihat

Menyambut Hari Raya dengan Shaklee sudah semestinya menjadi pengalaman yang sangat menyeronokkan. Bukan sahaja bebas dapat menikmati juadah raya malahan kesihatan juga dapat di kawal dengan baik.

Hari Raya Dengan Shaklee

Perasan tak raya tahun ni rata-rata memang sambut raya sakan. Seminggu sebelum raya sudah ramai yang sanggup beratur di bank untuk menukar duit raya baru. Bazar raya juga makin meriah lagi-lagi malam raya.

Vitamin Hari Raya

Dalam seronok menyambut raya kena ingat juga untuk menjaga kesihatan diri dan keluarga. Maklumlah, berkumpul ramai-ramai dan ada aktiviti ziarah menziarahi ke rumah saudara dan kawan-kawan kan.

Seminggu selepas beraya memang ramai yang mengalami simptom-simptom kurang sihat seperti batuk, sakit tekak, selesema dan demam.

Jadi ibu ayah boleh sediakan vitamin untuk anak-anak sebagai persediaan nak berkunjung ke rumah terbuka atau menziarahi saudara. Rayakan sebulan.

Jom baca lanjut berkaitan Supplements Terbaik

Hari Raya Dengan Shaklee

Omega

Omega Guard ni memang terkenal dengan fungsi membakar lemak. Tetapi anda juga harus tahu bahawa Omega 3 ini juga bertindak sebagai anti keradangan. Jadi, sangat bagus diamalkan untuk memastikan badan kekal cergas.

Hari Raya Dengan Shaklee

Vitamin C

Vitamin C juga perlu diambil sebagai perlindungan harian. Dalam keadaan badan yang tidak dapat menghasilkan vitamin C sendiri, pastikan anda mengambil vitamin C dengan kadar yang mencukupi untuk keperluan seharian badan.

Bila vitamin C cukup, barulah badan aktif untuk menghalang dari penyakit masuk dan terjangkit.

Hari Raya Dengan Shaklee

Hero Kiddo

Ramai yang sangka Hero Kiddo ini hanya untuk kanak-kanak sahaja. Sebenarnya Hero Kiddo ini mengandungi vitamin C, vitamin E dan zinc yang bertujuan untuk membantu sistem pertahanan badan.

Hebatnya Hero Kiddo ini adalah dia mula melakukan kerja sedari masuk ke mulut anda. Tidak perlu tunggu masuk ke dalam perut dan tunggu beberapa minit pun, Hero Kiddo ni dah buat kerja dia tau!

Untuk anda yang mengalami simptom sakit tekak atau batuk biasa boleh amalkan kunyah Hero Kiddo ini untuk legakan sakit tekak.

Pengalaman Berhari Raya Dengan Shaklee

Alhamdulillah pengalaman menyambut hari raya dengan Shaklee tak pernah mengecewakan. Qiqi dapat ikhtiar untuk sihat dengan menyediakan vitamin untuk diri dan anak-anak.

Biasalah, kadang-kadang kita tidak dapat mengawal anak-anak bermain dengan sepupu dan saudara yang kurang sihat. Maklumlah, bila dah kumpul ramai-ramai dan jarang berjumpa kan sudah semestinya anak-anak akan teruja untuk bermain bersama.

Dengan adanya vitamin Shaklee ini, anak-anak dapat perlindungan secara tidak lansung dari terjangkit dengan orang yang kurang sihat. Nak berjalan raya pun seronok dan mudah.

Dalam masa yang sama, pastikan anak-anak yang aktif ini mengambil air masak yang banyak dalam sehari untuk kekal hidrasi. Tambahan pula cuaca sekarang yang panas dan bahang.

Nak berhari raya dengan gembira dan sihat? Jom dapatkan vitamin dari Pengedar Shaklee Johor sekarang!

Jom baca artikel menarik Hari Raya Dengan Shaklee

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge