| |

Shaklee Fun Day | Event Shaklee Paling Best!

Shaklee Fun Day merupakan salah satu event Shaklee untuk semua ahli berdaftar dan orang awam. Kebiasaannya memang ramai yang akan hadir untuk merasai dan melihat sendiri suasana dan kemeriahan event Shaklee.

Bagi anda yang ingin tahu berkaitan Intermittent Fasting.

Shaklee Fun Day

Selain dari merasai kemeriahan dan suasana, pelbagai aktiviti juga disediakan buat anda dan juga si kecil anda! Pemeriksaan kesihatan, konsultasi kesihatan dan cenderahati paati disediakan.

Buat anda yang belum pernah hadir, Qiqi cadangkan untuk anda hadir bersama keluarga memeriahkan dan merasai produk Shaklee secara percuma!

Peluang Merasai Produk Shaklee

Setiap kali event Shaklee, sudah semestinya Shaklee akan sediakan cenderahati best dan terbaik. Cuma event-event exclusive hanya leaders sahaja boleh attend. Tapi, peluang buat anda untuk hadir Shaklee Fun Day dan merasai cenderahati Shaklee dan rasa secara percuma walaupun baru berdaftar dan baru merisik-risik dengan Shaklee.

Shaklee Fun Day

Walaubagaimanapun, sedang anda asyik berseronok menikmati event Shaklee Fun Day ini, anda perlu mengambil peluang untuk melakukan health checkup. Ini kerana ia akan membantu anda untuk mengetahui tahap kesihatan semasa anda.

Ramai yang celik dan buka mata selepas melakukan health checkup ini kerana baru mengetahui keadaan kesihatan semasa badan masing-masing.

Bimbingan Khas Dari Nutritionist

Anda perlu rasa bertuah kerana anda akan dibimbing oleh nutritionist Shaklee yang bertauliah. Mereka akan membantu anda mendapatkan supplements yang tepat dan memberikan anda cadangan untuk mengubah pola pemakanan anda. Best bukan?

Shaklee Fun Day

Tengok lah tu, seronok masing-masing dapat terus borong supplements untuk diri dan keluarga. Untung-untung dapat less dan jika cukup syarat, boleh dapat cash back lagi tau.

Kerana itulah Shaklee Fun Day menjadi tumpuan buat anda yang inhin mendekati Shaklee.

Anda boleh baca juga berkaitan Shaklee Fun Day!

Cara Join Shaklee

Buat anda yang sudah jatuh cinta dengan Shaklee atau yang teringin nak join Shaklee, boleh terus hubungi Pengedar Shaklee Johor dan anda akan dibimbing sebaiknya.

Anda juga mempunyai dua pilihan untuk mendaftar :

  • Pertama, dengan pembelian 100uv iaitu dengan belian RM400 anda sudah layak untuk menjadi ahli vip.
  • Kedua, anda membayar RM35 harga keahlian.

Pada pendapat Qiqi, sememangnya Qiqi akan suggestkan pembelian melebihi RM400 untuk anda layak menjadi ahli VIP dan mendapat bonus yangbakan masuk direct ke akaun anda pada bulan akan datang.

Ini kerana, anda bukan sahaja menjadi ahli VIP, malah anda sendiri mengamalkan produk dan merasai produk itu sendiri.

Shaklee Johor

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge