Set Kurus Shaklee : Cara Kurus Dengan Cepat

Set Kurus Shaklee adalah pilihan terbaik untuk anda yang mencari cara untuk kurus dengan cepat dan mudah untuk maintain berat. Jika anda ingin mencuba Set Kurus Shaklee ini, anda boleh Whatsapp Qiqi untuk order.

Set Kurus Shaklee-Shaklee Kluang

Set Kurus Shaklee Ubat Kurus Paling Berkesan

Pengalaman sendiri pernah mengalami berat badan 90kg selepas anak kedua selepas putus susu badan. Pernah juga menyertai kelas-kelas diet dan mengikuti guru-guru diet tetapi berat badan yang turun akan bertahan kurang dari 6 bulan sahaja.

Kesudahannya, bila berat badan bouncing semula dan statik pada angka 80kg Qiqi mula penat dan jemu kerana tidak mampu konsisten dengan menu dan terlalu mencabar untuk dijadikan lifestyle.

Tapi Allah itu maha tahu, Allah lorongkan jalan untuk Qiqi join kelas detox anjuran Master Salwa dan Qiqi memang ikut apa yang master ajar. Sedikit mencabar pada awalnya tetapi hasilnya sangat luar biasa. Dari 80kg tadi Qiqi mampu turunkan sehingga 60kg tanpa bouncing back!

Sejak dari itu, Qiqi memang konsisten sahaja Set Kurus Shaklee ini.

Set Kurus Shaklee-Shaklee Kluang

Tips Kurus Dengan Cepat Tanpa Ubat Kurus

Sebenarnya terdapat pelbagai cara untuk anda turunkan berat badan yang ideal. Tapi cara yang paling Qiqi suka sebab mudah untuk kurus dengan cepat adalah dengan mengambil Set Kurus Shaklee dan lakukan Intermittent Fasting (IF). IF ni sangat la mudah untuk anda konsisten dan jadikan lifestyle.

Let’s Kurus Dengan Set Kurus Shaklee

Set Kurus Shaklee-Shaklee Kluang

Konsep Set Kurus Shaklee ni ada 3 iaitu;

1.BAKAR dan PECAHKAN LEMAK

Bila anda ingin turunkan berat badan sudah semestinya anda perlu pecahkan lemak-lemak dalam badan anda. Perlu ingat, nak kurus bukan perlu bersihkan usus sahaja ya!

LECITHIN ; berperanan untuk pecahkan lemak-lemak lama yang berada di bawah kulit anda. Sekaligus membantu untuk mengawal selera makan.

OMEGA GUARD ; membantu untuk memecahkan lemak-lemak di kawasan organ. Apabila proses detox dilakukan, organ-organ dalam badan anda akan berkerja keras. Jadi, omega akan membantu organ anda membuat kerja mereka.

Subahanallah!

2. BUANG

HERB-LAX ; Membantu untuk membawa segala lemak dan toksin keluar dari badan. Memang betul, toksin boleh keluar melalui beberapa cara antaranya berpeluh, bernafas dan membuang air.

Dengan bantuan Herb-Lax ini, anda akan mengeluarkan segala kekotoran ini keluar dengan lebih mudah.

3. BINA & SECURE

CINCH SHAKE ; Membantu untuk membina semula otot-otot anda. Ketika proses penurunan berat badan berlaku, anda semestinya akan kehilangan banyak lemak dan menyebabkan kulit anda kelihatan menggelebeh.

Anda boleh bina semula otot anda dengan cukupkan protein dalam badan dengan mengambil Cinch Shake.

VIVIX ; Membantu anda untuk sentiasa maintain pada berat ideal anda.

Kenapa Qiqi sebut ‘secure‘? Ini kerana, dalam Vivix ni ada kandungan Polifenol dan Resveratrol yang mana sangat bagus untuk kurangkan rasa nak makan. The best part is dia memang membantu hilangkan craving manis!

Bila hilang segala nafsu nak makan manis tu baru la body kekal maintain dan skin jadi makin cantik.

Setuju?

Jom baca perkongsian menarik dari partner saya berkaitan Set Kurus Shaklee ni

Similar Posts

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge