|

Blog Mega Shaklee : Projek Bisnes Online Terbaik 2023

Bismillahi MashaAllah. Alhamdulillah selesai sudah Projek Blog Mega Shaklee 0.1 anjuran Master Norita dan Master Salwa Zeyn. Rasa bersyukur kerana dalam 224 peserta, Qiqi menjadi antara peserta yang turut menyertai projek yang mempunyai hadiah bernilai RM30,000.

The best part is Qiqi juga merupakan peserta yang berjaya memenangi hadiah utama bernilai RM499 tau. Alhamdulillah, suka juga untuk Qiqi kongsikan beberapa pengalaman yang Qiqi sendiri rasai sepanjang Projek Blog Mega Shaklee 0.1 ini dijalankan.

Blog Mega Shaklee
Dapat hadiah VIVIX bernilai RM499!

Pengalaman Menarik Sepanjang Projek Blog Mega Shaklee 1.0 dijalankan

Benarlah kata-kata orang bijak pandai, jika ingin cepat berjaya bergeraklah sendirian, tetapi jika ingin berjaya dan bertahan dalam tempoh yang lama bergeraklah secara berkumpulan.

1. Vibration dan Energi yang Bagus

Menulis bukanlah sesuatu yang mudah kerana ia memerlukan komitment yang tinggi. Dengan adanya projek blog mega shaklee ini dapat menaikkan semangat dan energi yang bagus untuk terus konsisten menulis.

2. Berkenalan dengan Blogger Hebat

Siapa sangka dalam kalangan peserta yang ramai ini ada diantaranya penulis-penulis blog yang hebat yang mana blog mereka memang sudah sustained di Google. Lagi mengujakan apabila mereka ini menjadi salah seorang partner Qiqi dalam projek ini.

3. Topik Mudah Disediakan

Tidak perlu pening kepala untuk memikirkan topik yang ingin dikongsi kerana topik sudah disediakan dan peserta hanya perlu menyiapkannya pada satu tempoh masa yang ditetapkan.

Antara topik-topik menarik yang Qiqi buat sepanjang projek ini adalah

  1. Intermittent Fasting
  2. Set Kurus Shaklee
Blog Mega Shaklee
Nak Join Projek Blog Mega Shaklee 2.0

Masha Allah disebabkan sambutan hangat maka projek blog mega shaklee 2.0 sudah dibuka untuk penyertaan. Semestinya Qiqi akan join, sebab :

1. Peluang Belajar Menulis Dengan Lebih Baik

Lebih mudah untuk menulis dengan lebih baik jika lakukan aktiviti begini bersama dengan team. Dalam masa yang sama, Qiqi dapat peluang untuk belajar menulis dengan betul dan semakin mahir.

2. Hidupkan wave baharu Shaklee

Teruja rasanya bila projek ini diadakan kerana ia mewujudkan satu wave yang hebat buat team kami. Disamping itu, menulis blog merupakan salah satu cara yang evergreen sepanjang zaman.

3. Menghidupkan Kembali Blog

Dengan adanya projek ini, Qiqi sendiri dapat menulis dan mencari komitmen masa untuk menghidupkan kembali blog yang sedia ada.

Jom bersama-sama Qiqi menyertai wave Projek Blog Mega Shaklee 2.0 ini!

#blogmegashaklee
#shakleethrive2023
#shakleetriumph2023
#shakleekluang

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge