Rawatan Mata Terbaik dengan Restoring Eye Treatment Shaklee

Kos rawatan mata hakikatnya sangat mahal untuk setiap sesi dan ianya memakan beberapa kos lain.

Kerja lewat malam? Si manja tidak izinkan anda tidur lena? Atau anda kerap berjumpa memberĀ sehingga lewat malam? Mata anda pasti keletihan, stress dan kurang mendapat tidur yang baik. Disebabkan mata anda keletihan, kawasan kulit disekitar mata akan menghasilkan garisan halus yang menunjukkan penuaan.

Dengan kerja dan aktiviti yang padat, semestinya anda tidak sentiasa mendapatkan tidur yang secukupnya. Jadi, anda memerlukan bantuan buat mata anda untuk kelihatan lebih ceria, bersemangat dan tampak muda!

Rawatan Mata Shaklee

Memperkenalkan YOUTH Restoring Eye Treatment ia adalah multitasking powerhouse yang memberikan kesan anti-penuaan yang hebat yang memberikan penyelesaian serta banyak faedah buat mata yang letih, kering dan puffy eyes (lingkaran hitam dibawah  mata).

Kebaikan Rawatan Mata dengan YOUTH Restoring Eye Treatment

  • Mengandungi keunikan Peptide Blend yang ditunjukkan dalam kajian klinikal untuk mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan di sekeliling mata dan crow’s feet ( kedutan yang terhasil pada sudut luar mata ) dalam tempoh 7 hari. *
  • Mengurangkan penampilan warna bengkak pada lingkaran hitam. **
  • Membantu melicinkan kontur mata dan membuatkan kulit lebih firm serta menghidratekan mata.
  • Mempunyai keunikan penyejuk pada hujungnya yang mana dapat membantu menyegarkan dan memberi tenaga pada kawasan mata dengan urutan lembut yang dilakukan semasa anda memakainya. Sangat selesa!

All-in-one Eye Treatment ini adalah tambahan kepada Set Advance Anti-aging YOUTH (gunakan selepas toner dan sebelum serum). Ia sesuai untuk wanita mahupun lelaki dari semua peringkat umur dan memberi kesan kepada kulit untuk kekal terhidrat, segar dan lebih berseri.

Bahan dalam Restoring Eye Treatment

Restoring Eye Treatment ini diformulasikan dengan bahan pelembap dan anti-penuaan yang hebat dan botanikal. Termasuk Peptida Blend, Licorice Extract, dan Lotus japonicus bersama Schisandra Chinesis, Hyaluronic Acid, Muscadine Grape dan Vital Repair+Ā® Complex.

Bukan sahaja sesuai digunakan oleh orang biasa, malah pemakai contact lens juga sangat digalakkan untuk memakainya. Kebanyakan produk YOUTH boleh digunakan selama 60 hari atau lebih. Bergantung pada cara pemakaian. Ia juga sama seperti produk YOUTH yang lain, dimana :

  • Ia diuji oleh Ophthalmologist
  • Non-comedogrnic
  • Diuji oleh Dermatologist

Gunakan YOUTH Restoring Eye Treatment siang dan malam dan tidak menjadi masalah kepada anda jika selapas memakai Eye Treatment ini, anda terlupa untuk memakai make-up pada waktu pagi. Dan bukan menjadi satu masalah jika anda terpaksa mengejar anak-anak anda paada waktu malam.

Tambahan pula, ianya 100% vegan, cruelty free dan bebas gluten. Terlalu banyak faedah buat mata anda!

*Seperti kajian klinikal yang dilakukan selama 28 hari, 36 subjek (pengguna). Penggunaan 2 kali sehari.

**Seperti yang dilihat oleh majoriti-majoriti dalam kajian klinikal selama 28 hari, 36 subjek (pengguna) dan penggunaan 2 kali sehari.

Boleh baca juga Krim Hilangkan Gelap Mata

Berminat nak dapatkan krim Rawatan Mata untuk mata yang lebih bersih dan sihat? Boleh terus hubingi Pengedar Shaklee Johor dan dapatkan konsultasi cara penggunaan yang betul dan berkesan mengikut bimbingan saintis dan doktor lulus KKM.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge